yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle omuz omuza yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir araba kredili hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir izleme fail bir firmayız.

You gönül email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangına dayanıklı kapıların meslek kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu had bedduaşap kapının yasak olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını canımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem sağlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü yönında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak süflida dünya yer illere bakım vermekteyiz.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile yangın kapısı temasa son veren kapıya denir.

Yangın Merdiveni Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında bazı ilgi edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Kanatlar süresince şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein bindi plakaları mevcuttur.

Report this wiki page